Październik 7, 2016

Akademia Zwyczajnych Bohaterów – Małopolska

Akademia Zwyczajnych Bohaterów dofinansowana przez Małopolski Urząd Wojewódzki!

BEZPŁATNA Akademia Zwyczajnych Bohaterów

Projekt został zakończony w grudniu 2016 roku.

Celem Akademii było Kreowanie Nowego Typu Bohaterów wśród Nauczycieli, Rodziców i Uczniów.

Na szkolenie z nauczycielami zapraszamy 20 osobową grupę wybranych nauczycieli z Państwa Szkoły.Czas dwóch godzin zegarowych poświęcony na spotkanie z trenerem pozwoli nam stworzyć niecodzienne widowisko edukacyjne które może zmienić każdego w SuperNauczyciela.

Zajęcia dotyczą szczególnych technik motywacji, oddziaływania i umiejętności pracy nauczyciela w dzisiejszej Edukacji.

Zajęcia z przyszłymi SuperRodzciami odbywają się na terenie placówki, w ramach czterech trwających 1,5 h spotkań opartych na wzmacnianiu siły mediacji, perswazji i manipulacji w dzisiejszym wychowaniu dzieciaków. Rodzice uczą się jak mówić aby dziecko słuchało, jak opanowywać własne emocje i jak dbać o właściwy rozwój dziecka.

Zajęcia z Przyszłymi SuperUczniami opierają się na czterech trwających 1,5 h spotkaniach opartych na technikach treningu zastępowania agresji, kontroli gniewu, radzenia sobie z trudnymi emocjami oraz wsparcia umiejętności prospołecznych.

Termin BEZPŁATNYCH szkoleń: październik- grudzień 2016r.

prowadzący p. Rafał Aleksandrowicz

Ilość szkoleń ograniczona

Informacje o szkoleniach dla Rad Pedagogicznych zostały ogłoszone na Portalu Edukacyjnym Miasta Krakowa.

logo-urzedu

Bez kategorii # , , , , ,